Створення і розробка сайтів

102229

Все частіше в інтернеті можна зустріти пропозиції створення сайтів під ключ. Мимоволі замислюєшся , що ж конкретно вкладається в це поняття? Насамперед, хочеться розвіяти декілька міфів, пов’язаних не тільки з розробкою інтернет- ресурсів під ключ, а й взагалі їх створенням .

По-перше, дизайн сайту — це ще не весь сайт, це лише його зовнішня оболонка, та, яку бачать відвідувачі, та яка й задає весь стиль ресурсу, але за нею криється велика працю багатьох людей різних спеціальностей. До того ж — сайт або інтернет магазин під ключ — це не пропозиція хороших позицій в рейтингу і його розкручування.

Найчастіше розробка сайтів не має відношення до оптимізації даного ресурсу. Звичайно ж, веб програмісти поважаючих себе компаній відразу розробляють сайти, згідно всіх правил пошукових систем, що дає молодому сайту право на життя і досить високі позиції. Проте слід враховувати, що при подальшому вони не несуть ніякої відповідальності за рейтинг сайту і його просування на теренах інтернету. Якщо ви вирішили створити сайт, то повинні розуміти, що його розробка — це лише перша сходинка в комплексі найскладніших процесів і робіт, в якому задіяні фахівці різних спеціальностей.

Створення сайтів починається з формування технічного завдання, встановлення завдань і цілей, а також розробки проекту майбутнього сайту. Потім, з урахуванням побажань клієнта, розробляється дизайн сайту і його структура, що відповідає призначенню сайту. Сам дизайнер здійснює функцію створення веб інтерфейсу, виконує художнє оформлення всього веб проекту, а також об’єктів інформаційного напряму.

Після того, як готовий дизайн сайту і розроблена структура, поряд з програмістами і оптимізаторами, починають свою роботу копірайтери. Це фахівці, що займаються написанням текстового контенту сайту і підбором аудіо, відео та фото контенту. При написанні текстів для ресурсу, не залежно від того, чи буде це сайт візитка або розробляється інтернет магазин, використовуються знання ефективної маркетингової політики, враховуються алгоритми пошукових системи, впроваджуються ключові фрази, підібрані оптимізатором. Саме від копірайтера залежить, чи буде сайт мати популярність серед відвідувачів, адже добре написаний, унікальний текст приверне увагу цільової аудиторії , в той час, як неякісний або не цікавий контент відлякає навіть вже наявних відвідувачів. Саме тому розробка сайтів повинна розроблюватись тільки в компаніях, в штаті яких працюють справжні професіонали.

Жодна розробка сайтів не обходиться без оптимізатора. Це людина яка просуває ресурс на більш високі позиції рейтингу по різним пошуковим запитам. Цей фахівець повинен володіти даними про алгоритми найбільш використовуваних пошукових систем. Варто відзначити, що створити сайт не так важко, як зробити його відвідуваним і вивести на популярні позиції, тому роботу оптимізатора важко переоцінити. Він використовує всі можливі методи і не можливі для того, щоб підвищити рейтинг сайту.

Створення сайтів Ужгород не обходиться і без сео аналітика. Найчастіше оптимізатор і сео аналітик — одна особа. В обов’язки даної людини входить необхідність збору докладних даних про ресурс і зведення їх в зручну для розуміючи форму.

І пам’ятайте, що створити сайт може практично кожен, а зробити його якісно, з урахуванням алгоритмів пошукових систем, привабливим зовні, популярним і задовольнити відвідувачів і їхні запити — це завдання, тільки для майстрів своєї справи!

Як замовити сайт в Ужгороді? Для цього Вам потрібно звернутися до нас. Хоч на перший погляд сайт візитка і виглядає досить просто, але він дуже важливий для іміджу компанії. До того ж про вас зможуть дізнатися набагато більше можливих покупців. Підсумок, розробка сайтів Ужгород не складе для вас проблеми якщо Ви звернетеся до нас.

Добавить комментарий