Пятница, 19 апреля, 2024

Наука и астрология

«Берегово, информационный портал»

Медицина и здоровье

Вода для дому та офісу

102311
Здоров’я — це найдорожче, що є у кожної людини. Якби ми тільки могли витрачати наш час на наше здоров’я — але ні ж. Робота, кар’єра, гроші, гроші… декілька годин сну і знову робота, кар’єра і гроші, гроші… а вірніше, їх постійна нестача … Де вже тут подбати про себе!

А адже розумні європейці вже давно вирахували, що гроші, вкладені у зміцнення свого здоров’я, окупаються сторицею. Мінус — витрати на дорогі ліки, плюс — працездатність і успішність. І якщо ми можемо заплатити трохи грошей, й отримати натомість час і здоров’я, то чому б і ні? Наприклад, ось вже більше 15 років і в Україні можна замовити якісну воду з доставкою дім або в офіс.

Бізнес доставки води, в Україні ще дуже молодий. А розпочиналось усе в середині 90-х років, коли першими замовниками були іноземці, що проживали в Києві, посольства і представництва іноземних компаній. Іноземці дбають про своє здоров’я і комфорт — традиція. У США, наприклад, воду доставляють вже більше ніж 100 років, в Ізраїлі та Європі — майже 30. В Україні доставка почалась в середині 90-х. Тоді доставка води явище було незвичне, а кулер здавався якимось диво — пристроєм, це сьогодні кулери — у кожному офісі та в багатьох будинках українців явище звичайне. Нашим співвітчизникам нелегко було зрозуміти, що не вся вода гарної якості і до води для щоденного пиття і приготування їжі має бути особливе ставлення.

З часом, кулер зайняв своє місце в стандарті процвітаючого офісу, і що доставка води додому — це теж доступно і нормально. Адже більшість компаній — постачальників і досі спрямовують свої зусилля тільки на офіси. Через це саме, послуга довго сприймалася як офісна, наче вдома ми не п’ємо воду, і нас взагалі не цікавить її якість.

Українці тільки сьогодні вже знають, що вода буває столова та лікувальна (мінеральна). Вода мінеральна з лікувальним ефектом повинна вживатися тільки за рекомендаціями лікарів і тільки обмежено. А щодо щоденного вживання (пиття і приготування їжі), потрібна столова вода і, бажано, натуральна, джерельна.

Пийте на здоров’я і будьте здорові!

за матеріалами сайту: http://ids-service.com.ua/uk/

Добавить комментарий